Energie vergelijk levert besparing van honderden euro’s op

Nederlandse huishoudens zijn in de ban van besparen. Veel consumenten willen besparen op dagelijkse dingen zoals boodschappen en het energieverbruik, maar wat nou als je binnen 10 minuten al tot honderden euro’s kunt besparen? En dat alles door alleen maar te starten met een energie vergelijk.

Wel €312,- bespaart binnen een paar minuten

Afgelopen week heeft Consumind een huishouden kunnen helpen met een besparing op de energiekosten van wel 20%.. Dit heeft de vrouw des huizes simpel gerealiseerd door een energie vergelijk te maken van meer dan 20 energieleveranciers op de Nederlandse markt. Met het recentelijk jaarverbruik, postcode en huisnummer was het maken van de vergelijking heel gemakkelijk. Na het invullen van de gegevens krijg je namelijk direct aanbiedingen te zien gebaseerd en berekend op het jaarverbruik. Alle kosten zijn hier bij ingenomen en de jaarkosten staan duidelijk vermeldt. Mocht je willen overstappen dan kun je dit na het energie vergelijk gemakkelijk zelf regelen.

Start vandaag nog een energie vergelijk

Wil jij ook net als duizenden huishoudens in Nederland besparen op je energiekosten en honderden euro’s aan het einde van het jaar overhouden? Start dan vandaag nog een energie vergelijk. Je kunt gemakkelijk energieleveranciers vergelijken en een besparing realiseren. Is je contract nog niet afgelopen, dan is er alsnog geen probleem. Er zijn tegenwoordig namelijk energieleveranciers die een opzegvergoeding voor je  vergoeden. Hierdoor heb je geen extra kosten tijdens je overstap. Dat is wel zo prettig en kun je extra besparen.

Consumind heeft al meer dan 750.000 huishoudens geholpen met het besparen op de energiekosten en andere vaste lasten. Hiermee is de minimale besparing opgelopen tot wel honderd euro. Je kunt besparen op je energietarieven maar ook op de vastrechtkosten. Mocht je het niet online willen regelen, dan kan dat ook telefonisch. Onze energiespecialisten helpen je graag bij het bekijken van je huidige contract en het maken van een vergelijking. Mocht je goedkoper uit zijn bij een andere energieleverancier, dan vertellen zij dit. Mocht het niet zo zijn, dan zullen zij dit ook melden. Zo wordt het maken van een energie vergelijk een stuk makkelijker en weet je zeker dat je goed zit. Prettig geregeld!

Lees hier mijn laatste post

Lees